Tyúkbelsőség apró tojásokkal
Hozzávalók:
5 db tyúknak a tojástartója tojásokkal, 4 fej vöröshagyma, olaj, delikát, só.
Elkészítése:
Megdinsztelem a hagymát, és kevés vízzel felengedem. Belerakom a jól megmosott, összevágott tojástartót és az apró, egészben hagyott tojásokat. Ízlés szerint ízesítem delikáttal, sóval. Lassú tűzön megfőzöm. Kenyérrel vagy főtt burgonyával tálalom.
készítette: Rézműves Ferencné Ági, Lakatos Aladárné Arany; Hodász
Ingredients:
5 pieces of hen egg holder with eggs, 4 onions, oil, universal seasoning, salt
Preparation:
Braise the onion and add some water. Put the well-washed and chopped egg-holder and the tiny eggs are left whole in it. Flavour with seasonings and salt. Simmer. Serve with bread or boiled potatoes.