Lekvárfőzésbe kezdtek a Tájház dolgozói és az önkéntesen segédkező gyermekek. Jó hangulatban kóstolgattuk a fahéjas és rumos szilvalekvárt, a mentával ízesített narancslekvárt és a banános málnalekvárt. Újabban sütőtöklekvárt készítettünk körtével és naranccsal ízesítve. A kertünkben termett paradicsomból ízletes paradicsomlevet készítettünk. A levendulavirágból illatos levendulapárnákat varrtunk. A Tájház helyi termékeinek arculatában is igyekeztünk egyéniek lenni az üvegek textillel történő díszítésével.

Csoportok részére előzetes bejelentkezés alapján vállaljuk a lekvárkészítés folyamatának bemutatását valamint kelttésztából készült sütemények készítését.

Akadálymentes weboldal

 

- Hírek ESZA

NyelvEsély Partnerintézmény
Szociokulturálisan érzékeny, fenntartható tanulás 

 

Ma 22

Tegnap 19

Héten 126

Hónapban 71

Összesen 43633

Jelenleg 4 vendég és nincs tag online

Copyright © 2016-2017 All Rights Reserved.